Schade

Schade

Herstel aan personenauto’s en bedrijfswagens

Autoschade an sich is al vervelend genoeg. Wij helpen u daarom graag bij het invullen van uw schadeformulier of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij, als u WA verzekerd bent en zelf de schade niet hebt veroorzaakt. Ook kleinere schades repareren wij eenvoudig met de nieuwste technieken. Hierdoor bespaart u kosten. Wij repareren uw auto vakkundig en snel.

Uitdeuken zonder spuiten:

Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper.

Uitdeuken met spuiten:

In onze werkplaats hebben we professionele spuitcabine’s tot onze beschikking zodat wij u een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Wij maken gebruik van een spectrometer. Deze meet precies de kleur van de lak en geeft dit door aan de machine, die vervolgens de kleuren mengt. Deze volgt automatisch het recept van de lakleverancier.

Het kleurmengingsproces voorkomt dat de kleur afwijkt van de kleur van uw auto. We gebruiken indien nodig ook kleuregalisatie. Dat wil zeggen dat we aangrenzende delen ook uitspuiten. Kleurverschil is er dan ook niet.

Wij zijn aangesloten bij Focwa (Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven), en garanderen hoogstaand vak-en millieukennis.

Galerij

Werk in uitvoering

Een kleine greep uit onze behandelingen

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadebedrijf Mourits

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadebedrijf Mourits

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadebedrijf Mourits